Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Khidmat Pos Kereta Sabah Sarawak 

Call Us / Hubungi Kami 0165945949

Iklan

Rizstwo Trading and Services berdaftar dengan SSM (SA0119630-X) adalah sebuah syarikat yang menawarkan khidmat penghantaran pelbagai kenderaan dari Semenanjung Malaysia ke negeri Sabah, Sarawak, Brunei dan Wilayah Persekutuan Labuan. Kami juga menawarkan khidmat penghantaran kenderaan dari Sabah, Sarawak dan Labuan ke Semenanjung Malaysia.

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan terbaik dengan kos penghantaran terendah. Kami dipertanggungjawab membawa pelbagai jenis kenderaan seperti Mercedes, BMW, Peugeot, Mazda, Toyota, Honda, Suzuki, Perodua, Proton dan Nissan dari syarikat-syarikat ternama kerana prestasi kami yang membanggakan.

Perkhidmatan kami terbukti cekap, selamat tempoh penghantaran yang lebih singkat Penghantaran kenderaan hanya memakan masa 4 hingga 7 hari ke destinasi pilihan anda. Kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran kenderaan ke destinasi Pilihan anda seperti Kuching, Sibu, Bintulu, Miri, Kota Kinabalu, Sandakan, Lahad Datu, Tawau, Lahad Datu dan lain- lagi.

#Cepat

#Selamat

# Dimana Sahaja

Prosedurnya begitu mudah, hanya hantarkan kepada kami dokument berikut :


* Salinan Geran ( Hadapan & Belakang )

* Salinan Ic ( Hadapan & Belakang )

* Surat bank ( jika masih dalam pinjaman )


melalui e-mail : [email protected] . Tidak perlu DEPOSIT *Biar kami hantar dulu kereta anda baru anda bayar .

Untuk Makluman lanjut sila berhubung dengan pegawai pemasaran kami ditalian 0165945949 (Tuan Syed) atau terus layari laman web kami : www.hantarkeretaku.com